maanantai 2. syyskuuta 2013

Sinisen ryhmän aloitustunnelmia

Tähän kuvaan kiteytyy luovuutemme..
Eksy & löydä viikko pyörähti sinisen ryhmän osalta käyntiin hämmentyneissä merkeissä. Se, että ryhmämme muodostuu sulavasti sekä ammattikorkeakoulun että ammatti-instituutin opiskelijoista aiheutti tietenkin sen, että toisiin tutustuminen oli ensimmäisen päivän tärkeimpiä teemoja. Ryhmässämme on yhdeksän motivoitunutta taiteilijasieluista opiskelijaa Antti, Aleksi, Ville, Tommi, Toni, Miikka, Jesse, Mikko ja Sanna. Ensivaikutelman perusteella koossa on monipuolinen ja idearikas porukka joka tarttuu tekemiseen innolla vaikkei aihealue ole välttämättä kovinkaan monelle tuttu. Hyvä pohja aihepiiriin saatiin kuitenkin tekemästämme viivashakkiteoksesta joka on abstraktia taidetta parhaimmillaan!

Aluksi koko projektin ja sen idean hahmottaminen tuntui tuottavan pieniä ongelmia. Alueemme Kivelän ranta ei ensisilmäyksellä vaikuttanut kovinkaan monipuoliselta alueelta luonnonmateriaalien suhteen. Tarkemmin silmäiltynä ja muutamankymmenen minuutin pyörimisen jälkeen alkoi ideoita kuitenkin pikkuhiljaa tippumaan lupaavaan tahtiin.

Jo tässä vaiheessa on selvää, että luonnonmateriaaleista aiomme ainakin hyödyntää runsasta kaislikkoa, risukkoa, puustoa ja erilaisia heiniä. Lisäksi vaikuttaa väistämättömältä, että rautalanka tulee olemaan kuluvan viikon aikana kova sana ja ryhmämme pääsee tutustumaan myös haravoimisen jaloon taitoon. Idea on selvillä ainakin käytännössä, toteutukseen alamme huomenna varhain aamusta.


1 kommentti:

  1. Hyvä, hyvä! Jos tunnette materiaaliuupeloa vielä tiistaina, niin mystinen "hakekasa" Rahtijärventien suunnassa ja Evon sahan arreaitta ovat käytettävissä. Vetäkää Esaa hihasta niin pääsette penkomaan niitä tarpeen mukaan!

    VastaaPoista