perjantai 6. syyskuuta 2013

EPILOGI

Perjantaina aamuna sumun hälvetessä alkoi, Eksy & Löydä projektin loppujuhlallisuudet. Kierros alkoi Vihreän ryhmän teoksen , "Kirja" äärestä. Vihreä ryhmä oli teoksessaan yhdistänyt historiaa ja nykyhetkeä, tiivistäen 150 vuotta puusta valmistettuun veistokseen ja runoon.Seuraavana kohteena oli Sinisten "Elämän peli". Teos viittaa luonnon monimuitoisuuteen ja ihmisen ja ympäristömme suorasta vuorovaikutus-suhteeseen, jossa ihminen on pienempi ja altavastaaja.
Kolmantena tutustumiskohteena oli Keltaisen ryhmän "Eksynyt metsuri". Teos tasapainoili kahden elementin veden ja maan ominaisuuksilla, huumorilla höystettynä.
Violetin ryhmän teos "Rauha" ei malttanut odottaa omaa hetkeään vaan otti varaslähdön. romahtamalla, kun yleisö  vielä viipyili  Keltaisten teoksen ääressä.
Teos oli rakenettu talon julkisivu klapeista pinoamalla.Oranssn teoksen nimi on "Rikkauden laavu", siinä keskeinen idea on oleminen ja havannointi. Teos toteuttu rakentamalla laavu, jossa voi mietiskellä ja viipyillä alati muuttuvaa järvi maisemaa katsellessa.


Punaisen ryhmän teos "Ruinas", raunio on projektin dramaattisin teos. Keväällä palaneen talon perustuksille on rakennettu hiiltyneistä hirsistä tila, lavastus, joka toimiin tapahtuman näyttämönä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti