torstai 5. syyskuuta 2013

Sinisen ryhmän projekti on valmistunut

Niin uskomattomalta kuin se tuntuukin Eksy & löydä- viikko on huomista päätöspäivää vaille paketissa. Torstain ryhmämme otti huomattavasti muita päiviä rennommalla otteella ja lähinnä siivoili shakkilaudan päältä pudonneita lehtiä.Vaikuttaa siltä, että eilen mainitsemaani varapäätä ei tulla tarvitsemaan, sillä ainakin viime yöstä "pelimies" oli selvinnyt kunniakkaasti. Ryhmämme aikoo kuitenkin kokoontua Kivelän rantaan vielä huomisaamuna varmistamaan, että pää on paikallaan ja kasvit ruuduissaan.

Mietimme myös hieman mitä aiomme huomisessa esittelytilaisuudessa työstämme ja sen tekemisestä muille ryhmille kertoa. Pääpiirteittäin teoksen idea on se, että "vastapuolina" tässä shakkipelissä on ihmistä symboloiva "pelimies" ja vastakkaisella puolella luonnon pelurina toimii suuri paju. Luonto ja ihminen ovat ikäänkuin jatkuvassa shakkipelissä, jossa jokaista siirtoa on harkittava tarkkaan ja varottava aiheuttamasta toiselle vahinkoa (tässä meidän pelimme eroaa oikeasta, sillä pelin on ideana jatkua loputtomasti).

Viikko on ollut mielenkiintoinen ja inspiroiva, sillä se on poikennut niin huomattavasti siitä mihin ryhmämme on normaalisti tottunut. On mukavaa päästä aina välillä poistumaan omalta "mukavuusalueelta" tekememään jotain sellaista, mikä ei välttämättä ole tuttua tai kuulu omiin vahvuuksiin. Odotamme innolla huomista ja muiden taitelliisiin tuotoksiin tutustumista.

Jeee

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti